Inno Meubelen  thumbnail

Inno Meubelen

Published Jan 22, 23
6 min read

Tweedehands Design Meubelen Leolux

Het is belangrijk om te kijken naar de verhoudingen in je kamer. Het tv-meubel moet iets lager staan in vergelijking tot de bank. Je ogen kijken namelijk iets naar beneden in ruststand. Ook is het belangrijk dat je niet te dicht bij het tv zit, dit is niet goed voor je ogen.

Meet thuis de afstand van de beelddiagonaal van je televisie in centimeters, dit doe je maal 2,4. Het getal wat hier uitkomt is een indicatie van de afstand tussen de bank en de televisie. De schermgrootte van je televisie is bijvoorbeeld 49 inch. Dit is 124 centimeter. Dit doe je maal 2,4 (vtwonen meubelen).

Het is dan goed om drie meter van de televisie af te zitten (vtwonen meubelen). Een dressoir wordt soms ook als tv-meubel gebruikt. Kies dan wel voor een laag dressoir anders krijg je last van je nek. Een vitrinekast is een kast met glas zodat je er doorheen kan kijken maar toch blijven de spullen beschermd.

Denk bijvoorbeeld aan een prachtig servies of een andere verzameling. Een vitrinekast met glazen deuren vind je daarom voornamelijk in de woonkamer en eetkamer - zetel kopen. Er zijn een aantal verschillende varianten van vitrinekasten. Van wit tot zwart, een dichte onderkant of een hele open kast, er is voor ieder wat wils.

Vitrinekasten zijn er in allerlei stijlen, soorten en maten. Kies de variant die het beste bij jouw interieur past. Naast de vitrinekast heb je ook nog wandrekken om je dierbaarste spullen in tentoon te stellen. Wandrekken nemen minder plek in, maar daar kunnen uiteraard ook minder spullen in worden opgeborgen.

De wijnkast heeft een praktische opbergruimte om jouw wijnflessen te ordenen en dicht bij de hand te hebben. In de meeste wijnkasten heb je ook nog ruimte om woonaccessoires of spullen op te bergen en tentoon te stellen. Een wijnkast brengt een stoere maar ook stijlvolle en gezellige sfeer met zich mee - vtwonen meubelen.

Vissers Meubelen Nijmegen Openingstijden

Een wijnrek neemt minder ruimte in maar heeft in tegenstelling tot een wijnkast minder oppervlak om wijn en andere spullen in weg te werken. Voor elke woonstijl is er een geschikte kast te vinden die perfect matcht met jouw interieur. Soms passen er meerdere soorten kasten bij een woonstijl. Er worden een aantal specifieke woonstijlen met de kast toegelicht.Bij deze stijl draait het voornamelijk om de aankleding van je kamers. Met de bohemian woonstijl waan je je al snel in de tropische sferen. De bohemian kast is gemaakt van rotan en bamboe. Je ziet vooral gevlochten patronen, lichte kleuren en unieke designs. Je kunt ook gaan voor wat meer lef, kies dan voor een tropische print op de muur en combineer dit met een bohemian kast (vtwonen meubelen).

Een industriële woonstijl is een rauwe en stoere woonstijl. Vaak wordt hier constructiemateriaal voor gebruikt, in combinatie met robuust hout. Industriële kasten en robuuste kasten zijn dus voornamelijk gemaakt van metaal en hout (vtwonen meubelen). Het onafgewerkte hoort bij de industriële woonstijl. Het ziet er ruw en rauw uit en het gaat niet om perfectie.

Er wordt geen gebruik gemaakt van opvallende kleuren. Zwart, bruin, wit en grijs zijn de kleuren die je het vaakst tegenkomt in een industriële woonstijl. De kleuren van leer, steen, metaal en hout spelen de voornaamste rollen. De Scandinavische woonstijl is populair bij ons als Hollanders. Er zijn een aantal typische kenmerken die passen bij Scandinavisch en dus bij Scandinavische kasten.

In de Scandinavische landen is het natuurlijk een stuk minder lang licht, daarom willen ze de ruimtes zo licht mogelijk houden. Er wordt dus vaak voor koelere tinten gekozen, denk aan wit en grijs. Toch wat kleur in je interieur? Kies dan voor pasteltinten: vaalgroen, zachtroze of ijsblauw. Ook is het belangrijk om bij een Scandinavische woonstijl te kiezen voor ruimte en luchtigheid.

Zo is de weg naar buiten ‘open’. Urban chic is een woonstijl die twee elementen combineert (vtwonen meubelen). Urban betekent stedelijk en chic spreekt voor zich. Urban komt overeen met industrieel wonen, de stoere materialen komen namelijk ook terug bij Urban. Urban chic is alleen een stuk strakker dan industrieel. Je zult geen robuuste onbewerkte kast vinden bij een urban chic interieur.

Weber Meubelen

Je waant je in de jaren vijftig en zestig met retro meubels. Retro heeft een aantal kenmerken waar de stijl aan te herkennen is. Allereerst zijn ronde vormen een must bij retro kasten. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van schuine slanke pootjes. Door deze vormgeving lijken de kasten minder kolossaal en creëert het een mooi geheel.

De kasten passen in elk interieur door de neutrale kleuren en daarom ook perfect bij de wat fellere retro kleuren. De retro kast wordt meestal afgewerkt met toffe accessoires in dezelfde retro stijl. Denk hierbij aan planten en vloerkleden (vtwonen meubelen). Giga Meubel kasten zijn uit eigen collectie van de Giga Meubel.Giga Meubel heeft een giga collectie met verschillende soorten kasten. De trends van nu worden verwerkt in de kasten. De kasten zijn daarom voornamelijk in de stijlen industrieel, retro en urban chic. Ze zijn leuk te combineren waardoor er unieke combinaties ontstaan. De kasten van Giga Meubel zijn te herkennen aan de naam die in de titel van de meubels staan.

Het merk past hierdoor in elk interieur. De kasten van Be, Pure, Home worden niet alleen in China gemaakt maar ook in hun eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture. De Eekhoorn heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van design en productie van meubels. De kasten van Be, Pure, Home hebben allen een puur, ruw en uniek randje. vtwonen meubelen.

D-Bodhi is een merk dat gebruik maakt van gerecyclede materialen. Het merk is eco vriendelijk en duurzaam. De kasten van D-Bodhi zijn gemaakt van hout, dit zorgt voor een stoer en uniek karakter (vtwonen meubelen). Het hout wat wordt gebruikt voor de kasten komt uit Indonesië. Voordat het hout wordt verwerkt tot kast wordt elk stuk hout grondig schoongemaakt, geschuurd en gecontroleerd.D-Bodhi heeft boekenkasten, dressoirs en tv-meubels in haar assortiment. Dutchbone heeft een aantal veelzijdige kasten in de collectie die passen bij diverse woonstijlen. Dutchbone richt zich op wereldwijd geïnspireerde meubels. Inspiratie wordt opgedaan tijdens het reizen over de hele wereld. De kasten hebben een natuurlijke uitstraling en de koloniale invloeden zijn zichtbaar.

Stet Meubelen

Dutchbone heeft verschillende varianten kasten in het assortiment. De dressoirs en tv-meubels zijn erg populair. landelijke zetels. Eleonora is een Nederlands merk die de perfecte combinatie van lifestyle en industrieel in hun verschillende kasten verwerken. Ook heeft Eleonora een klassieke uitstraling. Dit is te zien in hun kast categorie. De kasten van Eleonora passen in elke woonstijl. vtwonen meubelen.

Zo is er voor ieder wat wils. De tv-meubels van Eleonora vallen voornamelijk in de smaak. Het Nederlandse merk HK living heeft verschillende kasten in het assortiment die perfect passen in de woonkamer of slaapkamer. HK living combineert twee stijlen en vindt de perfecte de perfecte balans daarin. Degelijk ouderwets en fris modern met een Scandinavisch tintje komen naar voren in deze kast designs.

Vtwonen is een merk van nu en voor iedereen (vtwonen meubelen). Elke woonstijl komt aan bod: van basic tot design en van landelijk tot industrieel. Ze hebben ontzettend groot assortiment aan moderne spullen om je huis mee aan te kleden, maar ze hebben ook een aantal leuke kasten in het assortiment. De kasten zijn leuk te combineren met andere meubels van Vtwonen.

Navigation

Home

Latest Posts

Alarmsysteem

Published Dec 27, 23
4 min read

Slimme Alarmsystemen - Bauhaus

Published Dec 26, 23
5 min read

Tommy Hilfiger Bikini Dames

Published Oct 19, 23
7 min read